Rennie® producten

Ontdek ons assortiment

Alle Rennie® producten

Met al ruim 85 jaar ervaring, een prettige smaak en makkelijk te verkrijgen, is het geen verrassing dat Rennie® in Nederland toonaangevend is in producten tegen brandend maagzuur en zuur gerelateerde maagklachten. We hebben een ruim assortiment, speciaal ontwikkeld om je snel en effectief verlichting te geven van je symptomen. Je maag is zo weer helemaal rustig.

Rennie® is een maagzuurbinder met een lokale werking, direct en alleen in de maag. Daarnaast wordt Rennie® niet opgenomen in het bloed. Rennie® zet overtollig maagzuur snel en effectief om in water en andere lichaamseigen stoffen.
Alle Rennie® producten kunnen dag en nacht worden ingenomen voor snelle verlichting. Of je nou last hebt van brandend maagzuur, zure oprispingen, een opgeblazen gevoel of winderigheid; we hebben altijd een passend product om je te helpen. Alle Rennie® producten zijn overigens geschikt om tijdens de zwangerschap te gebruiken.

Vraag altijd je arts of apotheker om advies voordat je een geneesmiddel gaat innemen tijdens je zwangerschap. Lees voor gebruik altijd de verpakking en bijsluiter. Als klachten aanhouden of erger worden, raadpleeg dan een arts of apotheker.

Lees hieronder meer over de verschillende Rennie® producten en welke klachten zij specifiek verlichten.

Rennie® Suikervrij

Lees meer

Rennie® Pepermunt

Lees meer

Rennie® DUO

Lees meer

Rennie® Deflatine

Lees meer

Rennie® Sinaasappel

Lees meer

Rennie® Anijs

Lees meer

Rennie® | Nederlands nr. 1 merk bij brandend maagzuur en
zure oprispingen.